Giv af glæde og kærlighed <3

Jeg læste for mange år hele serien af ‘De fem kærlighedssprog’, og jeg mener stadig den bog/de bøger kan lære os meget om både os selv og hinanden.

En af de ting, jeg fik bekræftet af den bog, var, at gaver faktisk ikke betyder så meget for mig. Fysiske gaver vel at mærke. Jeg er mere til tid til hinanden og tjenester. At du rent faktisk gider give mig lidt af din tid og hjælpe mig med noget, jeg har brug for hjælp til. Og at du gider bruge din tid på at lytte og bare være sammen med mig.

Men der er også gaver, som betyder rigtig meget for mig. Det er gaver, der er givet i kærlighed og fordi, giveren ved, at det er noget, jeg vil blive rigtig glad for.

Der er alle de tegninger og blomster, som især min yngste kommer hjem med i et væk. For slet ikke at snakke om den vanvittig store stensamling, jeg efterhånden ligger inde med – både med og uden huller. Alle nogle jeg har fået foræret af Lykke <3

Men så var der også gaven, jeg fik af min søster for nylig: koncertbillet til Elton Johns afskedskoncert i Royal Arena. Det var fantastisk. Faktisk havde hun til jul også foræret mig billet til ‘John’ (Rasmus Bjergs John Mogensen teaterkoncert), hvilket også var helt fantastisk!

For et par år siden lovede vi hinanden, at vi ville forsøge at få set og hørt så mange af koryfæerne som muligt, inden de ikke længere var her, og der er desværre stadig nogle på listen, som vi ikke er lykkedes med endnu. Men endnu er de i live og aktive, så vi krydser fingre.

Men budskabet her er ikke at gå til koncert, men at du husker at give. Give af og i kærlighed. Giv det, du ved, modtageren vil have og ikke som jeg lærte som barn, at man skal give noget, man selv ville ønske at få – det er bare ikke sikkert, det er det samme, vel..?