charlotte højlund foredrag

Generelt om mine foredrag

Ved fysiske foredrag sørger jeg selvfølgelig for, at der er styr på alle gældende retningslinjer ift. COVID-19 situationen (afstand, afspritning osv.), men samtlige foredrag tilbydes også online.

Udover de herunder nævnte titler, tilbyder jeg også skræddersyede foredrag tilpasset netop jeres ønsker og behov.

I denne tid, hvor alle firma-arrangementer er aflyst, er det jo højaktuelt med et online-foredrag evt. kombineret med en af mine samarbejdspartnere, der bl.a. en champagnedame, tryllekunstner, privatøkonomisk rådgiver og en karikaturtegner.

Ved meget store forsamlinger har jeg en samarbejdspartner, der kan stå for professionel livestreaming med et superprofessionelt set-up, det kan klare multiview, virtuelle gæster og meget andet.

Titlerne herunder er altså forslag, der kan ændres og/eller udbygges til fx. en Allround workshop-pakke, hvor der både er fokus på basic living/downsizing og privat økonomi, Projektstyring for familien og Den Gode Balance på medarbejderplan. Se mere under workshops.

Foredragenes opbygning

Foredrag bygges op med enten lidt eller meget deltager-involvering, hvor det første er en peptalk med spørgetid á ca. 60 min. varighed (Oplæg 45 min. + 15 min. spørgetid) og sidstnævnte med vekselvirkning mellem oplæg fra mig og deltagerinvolvering efter nedenstående model (90 min.):

  • Intro, oplæg og Kahoot el.lign. (ca. 20 min.)
  • Deltageropgaver (ca. 20 min.)
  • Oplæg (ca. 20 min.)
  • Deltageropgaver (20 min.)
  • Afrunding (10 min.)