Foredrag · Workshops

Kaffesalon på Østre Gasværk

Baggrund

Jeg har holdt 100+ foredrag rundt om i landets kirker, forsamlingshuse, biblioteker, caféer og hos diverse foreninger.

Som mor til syv og med baggrund i den anmelderroste bog, ”MOAR – Sådan får du hvilepuls i hverdagen”, der blev udråbt som Bibel til dig, der har et, to eller syv børn…, har mine tidligere foredrag hovedsagelig handlet om mine erfaringer med børn, familie og parforhold – og plads til det hele. Senere blev også skilsmisse, dele- og fusionsfamilien mine yndede emner.

I 2015 var jeg den mest brugte speaker på Ude og Hjemmes ”HOS DIG-touren”, hvor jeg fik stor erfaring med blokvognen og at stå overfor et mindre publikum i al slags vejr i modsætning til, da jeg tre dage i træk stod på scenen til Østre Gasværks Kaffesalon foran 250 mennesker hver dag sammen med skuespillere og sangere.

Som børnene er blevet ældre og jeg selv skilt, har især kvindeliv (dating, singleliv, skilsmisse- og fusionsfamilien, parforholdsformer, enlige mødre, ligestilling, #metoo etc.) fanget min interesse lige som kønsidentiteter og seksuel orientering samt den generationskløft, der har fulgt med, hvor det kan være svært at finde sig selv og en god kommunikation med sine børn, teenagere eller unge voksne.

Titlerne herunder er forslag, der kan ændres og udbygges til f.eks. workshops alt efter jeres ønsker og behov. Så tag endelig kontakt for at høre, om vi kan finde ud af noget.

Foredragenes opbygning

Foredrag er generelt udarbejdet som værende á ca. 60 min. varighed (oplæg 45 min. + 15 min. spørgetid), men kan udbygges eller forkortes afhængig af jeres behov og ønsker. Lige som de flere kan laves som workshop med en høj grad af deltagerinvolvering og opgaver.