Fortæl dit livs historie og find ro

I 2021 fik Charlotte gennem et freelancenetværk kontakt til Irma Henriksen, der søgte hjælp til at skrive sin livshistorie. Irma var allerede forfatter til 15 andre bøger og digtsamlinger, men kunne med sin alder ikke længere selv skrive.

Det blev indledningen til et samarbejde om Irmas 16. og sidste bog og ikke mindst et venskab på trods af en aldersforskel på 30 år. De to kvinder fandt hinanden gennem deres fælles kvindehistorie, og Charlotte oplevede på nærmeste hold, hvordan det at fortælle historien om sit livs op- og nedture, hele historien, ændrede Irma Henriksens tilgang til livet. Udover sin smittende livsglæde havde Irma nemlig også en del ophobet vrede, men som historien skred frem, slap den hende mere og mere. Hun fandt ro og en ny kærlighed – til både livet og en kæreste.

Kæresten, Lars Juhl, så også denne udvikling, og gik derfor også i gang med at fortælle sin historie sammen med Charlotte.

Hvor Irma ønskede at udgive sin bog offentligt som selvudgivelse, ville Lars kun have den til familien, men begge er utrolig glade for forløbet og at finde fred med det liv, der nu en gang har været.

I dette foredrag fortæller Charlotte, af og til sammen med Irma, om hele processen, de forskellige måder, det kan gøres på, samtidig med at hun giver gode råd til, hvordan man selv kan komme i gang.

Målgruppe

Ældre medborgere og familie til samme og især velegnet til åbne foredrag på biblioteker, i forsamlingshuse, kirker, aktivitetscentre og ældreforeninger.