Hvornår blev jeg en Cis-kønnet, binær, heteroseksuel kvinde, når jeg selv bare opfatter mig som kvinde, der er tilreukket af mænd?

Og fortæller denne betegnelse ikke alt muligt andet om mig, som jeg egentlig ikke gider diskutere med alle og enhver?

I dette foredrag stiller Charlotte spørgsmålet: ”Kan man være både fortaler for #Metoo, boomer og woke på en og samme tid?”

Ja, det man da sagtens, mener hun, samtidig med at det giver anledning til en del selvransagelse og -indsigt, masser af grin og en hel del alvor. For det er bare svært at være menneske i dag, hvor der så meget at forholde sig til, hvor vi nu er oppe på 80+ forskellige seksuelle identiteter og 70+ køn.

For hvad er det rigtige svar, når ens børn helt chokerede på vej hjem fra et familiearrangement spørger: ”Hørte du, at morfar sagde N-ordet?”, og mest af alt har lyst til at sige: ”Nå ja, men sådan så vi ikke på det ord, da jeg var barn…”, men ved, at der skal lidt mere til?

Og hvordan forholder man sig, når ens søn kalder sig selv for panseksuel, og man ikke helt forstår forskellen på det og biseksuel – skal man virkelig stille de mange uddybende spørgsmål, der melder sig eller bare lade det fare… Det og meget andet vil komme op, og publikum inviteres til at deltage og komme med deres egne input, spørgsmål og tvivl.

Charlotte vil med humor og anekdoter fra samtaler med sine egne børn tage lidt af brodden af et ellers sprængfarligt emne, hvor det er så nemt at blive misforstået og føle sig som den gamle racistiske bedstefar henne i hjørnet, som ingen vil tale med, hvis man ikke tænker sig meget grundigt om, inden man åbner munden.

Målgruppe

Alle med teenagere eller unge voksne i familien, der vil blive lidt klogere på ’den nye tid’ og har mod på at grine af sig selv.