Work Life Family – du har ’kun’ 3 liv

Hvordan får vi balance mellem arbejde, fritid og familie i en tid, hvor netop TID er vores største mangelvare?

Livet som forældre er et liv fyldt med en masse arbejde og ansvar, pligter og prioriteringer. Et liv med kærlighed, kys og kram. Men også med skrig og skrål, varme og valg. Forældrerollen er nemlig ikke bare den største, mest givende og fantastiske rolle, vi som voksne mennesker vil indtage i vores liv.

Den er også et liv med et tidsregnskab, der er fuldstændig umuligt at få til at gå op. I en tid, hvor netop TID er vores største mangelvare. For vi vil det hele: ’super-mor’ og ’årets far’ med både karriere, et velfungerende familieliv, et blomstrende sexliv og personlig frihed til egne interesser.Men hvad gør vi så? Hvordan får alle vi, der ikke har et pengetræ i baghaven eller et døgn på 26 timer regnskabet til at gå op – både praktisk og økonomisk?

Workshoppen er en længere udgave af foredraget med samme titel, da vi her har mulighed for at arbejde med deltagernes individuelle ønsker og behov og lægge en konkret plan for fremtiden.

Jeg deler ud af erfaringer fra eget liv, hvad har virket/ikke virket og kommer med gode råd og inspiration til, hvad man kan gøre for at opnå bedre balance i sine 3 ’liv’ – arbejde, fritid og familie.

Work Life Family: Workshop for ledere/ledergrupper

Igen handler det om et (u)muligt tidsregnskab men med et lidt andet fokus, hvor vi ser indad på
egen lederrolle, værdier, os selv som forbillede og ikke mindst virksomheden/organisationen og dens politikker.

Til workshoppen går vi meget mere i dybden, så vi ser mere indgående på, hvad vi rent faktisk gør, ift. hvad vi gerne vil og afslutter med en fremtidsperspektivering – hvad skal der ske herfra?

Også her deler jeg ud af egne både gode og dårlige oplevelser med ledere, og hvad jeg har taget med fra dem.