For fanden, Jes, du er IKKE frikendt..!

Tilsidesættelse af god advokatskik og en bøde til advokatfirmaet udlægges af Jes Dorph-Petersen som om, han nu har fået ret. Og at det var denne undersøgelse, der førte til hans fyring fra TV2 og GoAften Live. Det er bare ikke korrekt.

Kendelsen kritiserer hverken undersøgelsen, dens gennemførelse eller vurdering i sidste ende.

Så uanset hvor folkekær og ’likeable’ Jes Dorph-Petersen måtte være, kan den ikke bruges som påstand for at sige, at han ikke havde fingrene i kagedåsen (som man siger…) den gang for mange år siden.

Og måske vigtigst af alt, så kan man heller ikke bruge den til at sige, at det var undersøgelsen i sig selv, der gjorde, at manden mistede sit job. Selv om det er det, de knap 30.000 følgere på Facebook og omkring 400 kommentarer på mandens opslag gerne vil have det til at lyde.

DU fældede DIG

Men Jes, for fanden, det var jo bare ikke undersøgelsen, der i sidste ende fældede dig. Det gjorde du selv. Og dine handlinger.

Og jeg har dæleme noget svært ved at se, hvad der reelt er at sige ’Tillykke’ med, som langt de fleste af dine følgere gør.

Du er ikke frifundet. Og selv hvis du var, ud fra en procedurefejl, skal vi så lykønske? Altså med at du slap fra det? At du fik ret i bare ét af hele fire klagepunkter? Og at denne irettesættelse kan sammenlignes med et mindre rap over fingrene til advokatfirmaet, da bøder takseres helt op til 300.000 og faktisk endda det dobbelte i rigtig grelle sager? Hold nu op!

Og hvor er kvinderne? Hvorfor er det dig, der er ofret i denne sag? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Jeg får kvalme

Flere kvinder er stået frem med navn og billede og har fortalt deres meget personlige historie, som ingen, virkelig INGEN, kvinde ønsker at fortælle offentligt. De er blevet ydmyget, udskammet og skudt motiver i skoene som, at de kun gjorde det for at få deres ’15 minutes of fame’.

Der er ved Gud ingen kvinder, jeg kender, der ønsker at være kendt for at være hende, der blev begået overgreb mod – selv om det er af den mest folkekære og respekterede tv-vært herhjemme. Heller ikke mig.

Jeg får kvalme, bliver træt og ked af det helt ind i knoglerne over, at du og dine mange følgere ser dig som ofret her. Det er du ikke. Det er de kvinder, du forgreb dig mod.

#jeghusker

Jeg er også så helt ufattelig træt af at skulle blive ved med at høre beskyldninger om, at det kan de (kvinderne) da ikke huske, når det er sket for så mange år siden. Der må jeg bare sige: ’JO! Det kan du tro, vi kan! Når man har været udsat for overgreb, voldtægt eller anden voldsom grænseoverskridende adfærd, så glemmer man det ikke.’

Vi kommer videre. Og vi lever videre. Får lavet gode liv – på trods. Men vi glemmer det aldrig.

Man kunne omvendt spørge, hvorfor alle er så villige til at tro, at en mand med et kendt alkoholmisbrug, som han selv har fortalt åbent om, skulle have så helt ufattelig en hukommelse gennem diverse ethanoltåger? Virkelig?

Naser Khader stillede sig op med den samme påstand, om at kvinderne jo ikke kunne huske det korrekt, når det var så mange år siden. Men det kunne han?

Jeg ved af åbenlyse årsager ikke, hvad der er sket i selskab med hverken den ene eller anden, men jeg er så træt af den privilegieblindhed, der præger dig, Naser, Frank Jensen og mange andre mænd. At I ikke kan se og forstå, at I ikke er ofrene her, kvinderne er. Og vi husker. Jeg husker…